	SESSION 1	SESSION 2
Monday 5 August D1	12 English Advanced (16) 9:00–10:40 (1h 40mins)	12 English Studies (8) 13:00–15:40 (2h 40mins)
	12 English EAL/D (50) 9:00–10:40 (1h 40mins)	12 Music Course 1 (6) 13:00–14:00 (1h)
	12 English Standard (29) 9:00–10:40 (1h 40mins)	
Tuesday 6 August D2	12 English Advanced Paper 2 (16) 9:00–11:05 (2h 5mins)	12 English EAL/D Listening (50) 13:00–13:30 (0h 30mins)
	12 English EAL/D Paper 2 (50) 9:00–10:05 (1h 5mins)	
	12 English Standard Paper 2 (29) 9:00–11:05 (2h 5mins)	
Wednesday 7 August D3	12 Korean Beginners Oral (8) 9:00–10:30 (1h 30mins)	12 Design and Technology (14) 13:00–14:35 (1h 35min)
	12 Legal Studies (17) 9:00–12:05 (3h 5mins)	12 Industrial Technology– MultiMedia (9) 13:00–14:35 (1h 35mins)
	12 Visual Arts (6) 9:00–10:40 (1h 40mins)	
Thursday 8 August D4	12 Physics (16) 9:00–12:05 (3h 5mins)	12 Japanese Beginners Listening and Writing (25) 13:00–15:40 (2h 40mins)
	12 VET Hospitality (5) 9:00–11:05 (2h 5mins)	12 Modern History (18) 13:00–16:05 (3h 5mins)
Friday 9 August D5	12 Mathematics Extension (16) 9:00–11:05 (2h 5mins)	12 Ancient History (13) 13:00–16:05 (3h 5mins)
	12 VET Retail (12) 9:00–11:05 (2h 5mins)	12 Japanese Beginners Oral (25) 13:00–16:00 (3h)

	SESSION 1	SESSION 2
Monday 12 August D6	12 Mathematics 2 Unit (43) 9:00–12:05 (3h 5mins)	12 Community and Family Studies (19) 13:00–16:05 (3h 5mins)
	12 Mathematics Standard (31) 9:00–11:35 (2h 35mins)	
	12 Mathematics Standard 1 (2) 9:00–11:35 (2h 35mins)	
Tuesday 13 August D7	12 Chemisty (11) 9:00–12:05 (3h 5mins)	12 Business Studies (20) 13:00–16:00 (3h)
	12 Food Technology (7) 9:00–12:05 (3h 5mins)	
Wednesday 14 August D8	12 Investigating Science (14) 9:00–12:05 (3h 5mins)	12 Chinese and Literature (21) 13:00–16:10 (3h 10mins)
	12 PD/Health/PE (11) 9:00–12:05 (3h 5mins)	
Thursday 15 August D9	12 Biology (19) 9:00–12:05 (3h 5mins)	12 Industrial Technology – Timber Products (6) 13:00–14:35 (1h 35mins)
	12 Music Course 1 Prac (6) 9:00–12:00 (3h)	12 Music Course 1 Prac2 (6) 13:00–16:00 (3h)
Friday 16 August D10	12 Korean Beginners Listening and Writing (8) 9:00–11:50 (2h 50mins)	12 Drama (6) 13:00–14:40 (1h 40mins)
	12 Mathematics Extension 2 (4) 9:00–12:05 (3h 5mins)	
	12 VET Business Services (10) 9:00–11:05 (2h 5mins)	12 History Extension (4) 13:00–15:05 (2h 5mins)